Gezond diner

Zuivelvrije Aardbei Vanille Milkshake + Productreview Dus ik was 3 producten

Zuivelvrije Strawberry Vanilla Milkshake✨ + Product Review✨ Dus ik mocht een paar weken geleden 3 producten van simplybuckofficial proberen. Het waren originele boekweitdrank, vanille koele boekweitgelato en aardbei sass boekweitgelato. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn hun producten gemaakt van boekweit en dat zijn en ik heb boekweitnoedels eerder geprobeerd, maar wist niet dat er drankjes en gelato beschikbaar waren, dus ik was opgewonden om ze te proeven en ermee te spelen! 😉 Ik drink geen gewone milkshake meer vanwege hun hoge calorieën en overweldigende suikergehalte, maar boekweitmilkshake bevat zowel minder calorieën als minder suiker, dus het is precies goed voor mij! 🙌🏼 🍓 🍓 🍓 Ingrediënten: ~1 scoop vanille cool gelato ~ 1 scoop strawberry sass gelato 12oz originele boekweitdrank Instructies: Meng alle ingrediënten goed in de blender en serveer. __________________________ Hier is mijn review van de 3 producten: 🍃 Boekweitdrank: iets zoeter dan melk en de consistentie zit tussen melk en eikenmelk in met een aardse noot. Bekijk de tweede foto van mijn cornflakeskom aangevuld met de boekweitdrank. 👉🏼 🍃 Vanille cool boekweitgelato: zeer romig en rijk aan vanillesmaak, net als gewone gelato. 🍃 Strawberry sass boekweitgelato: gemaakt van aardbeien en citroen, vergelijkbaar met sorbet in smaak en textuur maar romiger. Rijk aan aardbeiensmaak met een vleugje citroenzuur. ❤️Deel dit bericht met iemand die a

Related Articles

Back to top button