Gezond diner

Kun jij raden wat er in de schaal zit Reageer nu hieronder! Ik zal het antwoord onthullen en

❓Kan jij raden wat er in de kom zit❓ Reageer hieronder 👇🏼👇🏼👇🏼now! Ik zal het antwoord onthullen en iedereen taggen die over 3 uur heeft geraden. Go🧐❗️ 📢 Ok, dus het antwoord is…. DUMPLING WRAPPERS (met sojasaus en chili-knoflooksaus)! Ik wilde de overgebleven wikkels niet invriezen nadat ik laatst garnalenknoedels had gemaakt, dus ik dacht: waarom eet ik ze niet ALS NOEDELS?! 😋 😋 😋 elaine.au.leung, cdl_collects en justaddkare hebben het goed begrepen! 👏🏻 👏🏻 👏🏻 Goede gissingen. Bedankt voor het spelen! ❤️ cookingwithkittycat cookwithliipstickstain aekitchen_ steak_calm_lettuce_eat chyuens_ eatwithkimberly seasonedbyjin mygoldenapron pumpkincinnamon oink.vancouver karen.t.ology natalie_home_creations wheresgracew chef.popo crazyhangryasian ezfancydish familycook101 gingininthehouse amelieameelia _lorilovesfood soyum101 cookwithdaphne_ foodnessgracianas travels_inthekitchen emmmealy miy0283 itsyummylife homecookwithsu hara_beckie modern_renaissance_woman

Related Articles

Back to top button