Gezond diner

Je begint aan je zintuigen te twijfelen als ze je varkenspasteitje serveren zonder vlees,

Je begint aan je zintuigen te twijfelen als ze je varkenspasteitje serveren zonder vlees, gebakken vis zonder vis en lunchvlees dat niet vettig is MAAR ze smaakten allemaal naar het echte werk! 🤯🤯🤯 In kaders: ⭐️ OMNI VARKENS TEMPURA AUBERGINE BAO ⭐️ OMNI MISO FISH BAO ⭐️ OMNI LUNCHEON CHARRED BRUSSEL SPROUTS Ik weet niet wat voor soort magie omnifoods.global en petitebao deden, maar door de proeverij vroeg ik me af hoe deze creatieve Plantaardige gerechten zouden zo bevredigend kunnen zijn voor mijn omnivoorpalet. Ik hou ervan hoe de smaak en combinatie van texturen precies goed waren. Ik ben ook blij te horen dat het omni-lunchvlees waar mijn fam dol op is, weer op voorraad is in de supermarkten! 🎉 Wat een geweldig evenement! Bedankt dat ik hier mocht zijn! ✨ ❤️ Like, deel en volg voor meer foodinspiratie en praktische recepten!

Related Articles

Back to top button