Gezond diner

Ik bewaar WONTON meer XOXO… Hou je van wontons? Hoe eet je ze? Met noedels

Ik bewaar WONTON meer XOXO… 🥟 🌶 Hou je van wontons? Hoe eet je ze? Met noodles/ in soep (bouillon)/ soupless met XO saus? 🥢 Ik mocht 3 soorten bevroren wontons van mamangoxosauce op 3 verschillende manieren proberen, aangevuld met 3 soorten sauzen van mamangoxosauce! Woohoo! Van linksboven: 🌶 Chili-olie – pittigste van de 3 sauzen 🥟 Siu Choy & pork wontons – vulling is sappig en smaakvol 🥟 Pork & prawn wontons – vulling is ook sappig en smaakvol maar geen grove garnalen 🌶 XO-saus – gedroogde sint-jakobsschelpen en andere umami ingrediënten zorgden ervoor dat ik het gewoon met de lepel wilde eten? Knoflook-chilipasta – veelzijdige aromatische saus die niet erg pittig is? Bieslook & varkenswontons – heel veel bieslook erin en het is mijn favoriet. Ik kan niet wachten om hun sauzen in andere gerechten te gebruiken! 👩🏻‍🍳 Bedankt aan mamangoxosauce voor de heerlijke producten en bedankt aan homecookwithsu voor het hosten van de weggeefactie! ❤️

Related Articles

Back to top button