Gezond diner

Ichiro Ichie Ramen De zomer brengt ons zonnig weer in Vancouver. Dat betekent goi

Ichiro Ichie Ramen✨ De zomer brengt ons zonnig ☀️weer in Vancouver. Dat betekent meer uitgaan en minder thuisblijven. Daardoor ontdek ik nieuwe plekken om te eten! De vondst van vandaag was bij ichigo_ichie_ramen in Het decor was ontspannend met hout als belangrijkste element. De zitplaatsen waren voldoende verdeeld voor fysieke afstand, dus ik voelde me comfortabel en veilig. Als liefhebber van koude noedels moest ik hun hiyashi-sesam proberen (ramen-noedels met sesamsaus, kip-karaage, ramen-ei en groente-toppings). Het was heerlijk! 😋 Ramen heeft het juiste niveau van taaiheid en de portie was genoeg voor mij. Wat ik het meest op prijs stelde, was dat de sesamsaus de noedels mooi aanvulde en niet overweldigend was. Prijs was ook redelijk. Bewaar dit om de volgende keer te bezoeken! ⭐️ Hou je van koude (soeploze) ramen of ramen in soep? 🍜

Related Articles

Back to top button