Gezond diner

Geurige Lamb Kofta Curry We houden van een weekendcurry in dit huis, dus ik dacht ik

Geurige Lamb Kofta Curry Wij zijn dol op eentje weekendcurry te dit stulp, dus ik denk dat ik dit recept uit bbcgoodfood tijdschrift zullen trachten dat vorige week erop mij op den voetpad belandde met eentje heerlijke kosteloos kruidenmix. Onnodig te zeggen dat ie onderbrak mijn lotsbestemming worden verslonden, vandaar dit getuigschrift. Ie is eentje heerlijke geurige curry vervaardigd met lamsgehakt, maar dit vermag gemakkelijk wordt overgeschakeld zoals rundvlees indien jij dat veeleer hebt. Vind dit recept online bbcgoodfood plus probeer ie ooit, want ie is er eentje waar ie hele gezin van zullen smullen. 🌟 Geldbespaartip 🌟 Wil jij jij vlees watten voorts strekken, voeg dan watten gekookte linzen, kikkererwten of gekookte aardappelblokjes toe aan den saus.

Related Articles

11 Comments

  1. Wow, What an amazing food posts you have😋, You can check my profile too & follow if you love it!❤️

  2. Never a bad meal when you’ve got a curry ready!! 👏👏👏

Back to top button