Gezond diner

Geurige Lamb Kofta Curry We houden van een weekendcurry in dit huis, dus ik dacht ik

Geurige Lamb Kofta Curry We zijn dol op een weekendcurry in dit huis, dus ik dacht dat ik dit recept uit bbcgoodfood magazine zou proberen dat vorige week bij mij op de stoep belandde met een heerlijke gratis kruidenmix. Onnodig te zeggen dat het door mijn lot werd verslonden, vandaar deze aanbeveling. Het is een heerlijke geurige curry gemaakt met lamsgehakt, maar dit kan gemakkelijk worden overgeschakeld naar rundvlees als je dat liever hebt. Vind dit recept online bbcgoodfood en probeer het eens, want het is er een waar het hele gezin van zal genieten. 🌟 Geldbespaartip 🌟 Wil je je vlees wat verder strekken, voeg dan wat gekookte linzen, kikkererwten of gekookte aardappelblokjes toe aan de saus.

Related Articles

11 Comments

  1. Wow, What an amazing food posts you have😋, You can check my profile too & follow if you love it!❤️

  2. Never a bad meal when you’ve got a curry ready!! 👏👏👏

Back to top button