Gezond diner

Gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal. Ik wilde jullie allemaal bedanken voor het volgen, commen

Gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal 🥂 Ik wilde jullie allemaal bedanken voor het volgen, reageren, leuk vinden en delen van wat ik doe, het wordt enorm gewaardeerd ❤️ Een klein beetje over mij als je nieuw bent op mijn pagina. Ik ben gepassioneerd door eten en koken, maar het is niet mijn achtergrond. Ik heb 10 jaar in de stad gewerkt in het bankwezen, maar toen ik eenmaal kinderen had, besefte ik dat ik gewoon niet terug wilde naar die carrière. Met een baby, en 1 op komst (beetje gek!) besloten mijn man en ik om voor onszelf te beginnen. Meer dan 10 jaar later heb ik hier nu afstand van gedaan en besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan koken, taxiservice zijn voor mijn tienerjaren en mijn levendige Vizsla meenemen voor lange wandelingen op het platteland van Cambridgeshire. Ik ben een autodidactische thuiskok en hou van alle soorten gerechten, altijd op zoek om nieuwe dingen te proberen en te experimenteren met mijn vrienden en familie. Ik hou niet van rages of diëten, maar geloof in een goed uitgebalanceerd dieet en regelmatig sporten. Nu ik net in de menopauze zit, vind ik dit steeds belangrijker om op gewicht te blijven! Ik klop letterlijk op de deur van de Big 50 en hoewel ik er tegenop zag, ben ik vastbesloten om het in stijl te vieren en een fantastisch jaar te beleven met veel spannende plannen in het verschiet. Kom maar op met de cocktails 🍸 2023, een nieuw jaar maar ik maak nooit goede voornemens voor het nieuwe jaar, als je iets wilt veranderen, doe het dan gewoon. Laat 2023 en de Fabulous 50s maar komen 🍾 PS als je tot nu toe hebt gelezen, dit ligt totaal buiten mijn comfortzone, maar ik ben vastbesloten om er in de toekomst meer van te doen ☺️

Related Articles

15 Comments

  1. Claire – I love this!! Thank you for sharing. We sound very similar (I’m vintage 1973 too). Made me love your account even more – happy Friday my foodie friend x

  2. It’s a lovely post Claire. So nice to see you and find out a bit more about you. It sounds like you’ve got a fabulous year ahead! I hope it turns out to be as fun and happy as you could hope for 🥰🥂🍾❤️🎄

  3. Happy new year Claire 🎉 what is it with Instagram, don’t see posts for ages…

  4. Happy new year! Love to read your story! I’m only a year behind you x have a fab weekend ❤️

  5. HNY and HBD Claire. Gorgeous pic and keep those recipes coming, we love them! X

  6. Happy New Year & nearly Happy Birthday lovey! I love your posts & save lots to try at home! Xx

  7. Happy new year and hope your 50s bring lots more adventures too!

  8. Lovely photo Claire! 😍 Great to get to know you a little better. Happy New Year 🥂

Back to top button