Gezond diner

Gelukkig maannieuwjaar! Het is een tijdje druk geweest en tussen mijn koelkast brood

Gelukkig maannieuwjaar! 🧧 Het is een drukke tijd geweest en tussen het kapot gaan van mijn koelkast en andere dingen in het leven, had ik het gevoel dat ik geen tijd had om me voor te bereiden op LNY. (Think Christmas tree still up soort situatie 🤣🤣🤣) Voor degenen die het vieren, ik hoop dat je lekker hebt gegeten met je dierbaren. Het is me gelukt om een ​​paar feestelijke gerechten te koken en die zie je de komende 20 uur op mijn stories. Dumplings voor oud en nieuw was niet mijn familietraditie toen ik opgroeide, maar ik ben meer dan bereid om ze toe te voegen aan mijn feestelijke dieet! 🥟 😉 Ik bedacht wat bevroren knoedels door in de pan te bakken met een knapperige bodem gemaakt met maïszetmeel en water, en besprenkelde vervolgens het ondersteboven knoedelwiel met chili 🌶 olie en donkere azijn. Welk feestelijk eten heb je gegeten voor LNY? 🥢

Related Articles

Back to top button