Gezond diner

Gebruik je papieren handdoeken of handdoeken meer? Ik gebruik beide maar zeker VEEL meer p

Gebruik je papieren handdoeken of handdoeken meer? ✨ Ik gebruik beide maar zeker VEEL meer papieren handdoekjes. Ze dienen verschillende maar soms overlappende doeleinden in huis of in de keuken. Toen ik kennismaakte met mavis.miki bamboe handdoeken, wist ik niet zeker waar ik ze voor zou gebruiken, maar ik stond ervoor open om ze te proberen. 🤔 Dus, dit is wat ik dacht na een paar weken: 🌱Ze zijn ERG absorberend! 💦 😮 Dezelfde hoeveelheid vloeistof die ik zou kunnen oppakken met slechts één vel bamboe handdoek, zou ik een paar vellen keukenpapier nodig hebben. 🌱 Ze kunnen keer op keer worden gebruikt. Ik was ze gewoon met de hand met alleen water of met een beetje zeep/wasmiddel en ze zijn weer klaar voor gebruik. 🌱 Ze wringen gemakkelijk droog. Ooit moeite gehad met het met de hand uitwringen van een handdoek? Ik deed! Aangezien handdoeken niet snel drogen, hebben ze na verloop van tijd de neiging om een ​​geur te ontwikkelen. Deze hebben zelfs na vele wasbeurten geen geur. 🌱 Ik kan ze in de compostzak doen als ze uit elkaar beginnen te vallen. (De milieuvriendelijke kant van mij houdt hiervan! ❤️) 💡 Een bonusgebruik voor mij was om mijn lange haar na een wasbeurt te drogen! 😉 Een bamboehanddoek werkte beter dan mijn katoenen handdoek en ik was blij dat ik minder tijd had om te föhnen! ✅Aan het einde van de dag denk ik dat ik nog steeds handdoeken en papieren handdoeken zal hebben voor bepaalde klussen, maar de bamboe handdoeken hebben nu de meeste voorkeur! Bezoek mavis.miki voor meer info!

Related Articles

Back to top button