Gezond diner

Gebakken vijgen met ahornsiroop en walnoten Ik heb vorige week wat vijgen opgehaald en w

Gebakken vijgen met ahornsiroop en walnoten Ik heb vorige week wat vijgen opgehaald in aldiuk en wilde er iets nieuws mee proberen. Dus hier is wat ik deed om een ​​snel heerlijk ontbijt te maken voor elke dag van de week. Ik sneed de punt van elke vijg af en sneed een kruis ongeveer 3/4 van de weg naar beneden. Ik heb ze in mijn jean.patrique pan met antiaanbaklaag gedaan, besprenkeld met wat ahornsiroop. Voeg een handvol gehakte walnoten toe en zet 10 minuten in een oven van 180C. De vijgen worden heerlijk plakkerig en de walnoten roosteren heerlijk in de siroop. Geserveerd met wat vetvrije Griekse yoghurt en een snufje granola voor een crunch, is dit een superlekker ontbijt. Als je het eens probeert, tag me dan claireskitchenlarder

Related Articles

10 Comments

  1. Lovely!! Great picture! I was baked figs and granola too! Great minds think alike x

  2. Your breakfast looks delicious. Check out my breakfast bowl I posted today and let me know what you think

Back to top button