Gezond diner

Gebakken vijgen met ahornsiroop en walnoten Ik heb vorige week wat vijgen opgehaald en w

Gebakken vijgen met ahornsiroop plus walnoten Ik heb vorige week watten vijgen opgehaald te aldiuk plus wilde er iets nieuwsbericht mee trachten. Dus hier is watten ik deed wegens eentje ​​snel heerlijk ontbijt te maken voordat elke dag van den week. Ik sneed den punt van elke vijg be plus sneed eentje kruis vrijwel 3/4 van den weg zoals beneden. Ik heb zij te mijn jean.patrique pan met antiaanbaklaag gedaan, besprenkeld met watten ahornsiroop. Voeg eentje handvol gehakte walnoten toe plus zet 10 minuten te eentje oven van 180C. Den vijgen wordt heerlijk plakkerig plus den walnoten roosteren heerlijk te den siroop. Geserveerd met watten vetvrije Griekse yoghurt plus eentje snufje granola voordat eentje crunch, is dit eentje superlekker ontbijt. Mits jij ie ooit probeert, tag mij dan claireskitchenlarder

Related Articles

10 Comments

  1. Lovely!! Great picture! I was baked figs and granola too! Great minds think alike x

  2. Your breakfast looks delicious. Check out my breakfast bowl I posted today and let me know what you think

Back to top button