Gezond diner

Dus, wat eet je eigenlijk voor de lunch? vroeg een vriend. TBH Ik eet restjes

Dus, wat eet je eigenlijk voor de lunch? 😋 Vroeg een vriend. TBH Ik eet VEEL restjes van de avond ervoor als ik geen eten maak om te posten. Het is snel en ik help voedselverspilling tegen te gaan. 😁😁😁 Soms kookte ik iets makkelijks. Dit bericht laat een lunch zien die ik eerder deze week voor mezelf heb gemaakt. Ik heb maar een paar snelle foto’s gemaakt zonder enscenering of speciale belichting, omdat ik geen bericht zou plaatsen, misschien alleen een verhaal. 😅 Maar aangezien mijn vriend me naar mijn lunch vroeg en onder de indruk was van het uiterlijk van dit gerecht, dacht ik dat ik het zou posten en zien wat jullie allemaal denken! 😜😜😜 Swipe ⬅️om wat borrelende actie te zien. Dit gerecht bevatte eigenlijk een paar overgebleven hotpot-ingrediënten: Hotpot-rundvlees Tofu Instantnoedels 1/2 pak Andere ingrediënten: Ui (heel, in plakjes) Hondashi ajinomotofoodsnorthamerica Sojasaus kikkomanusa Kimchi Groene uien (gehakt) Stappen: 1. Kook water in een pan 2. Voeg uien en instantnoedels toe en laat koken tot de uien een beetje zacht worden 3. Voeg hondashi en sojasaus toe 4. Leg hotpot beef-plakjes in de pan 5. Voeg tofu en kimchi toe 6. Als alles gaar is, voeg groene uien toe en zet uit warmte. Geniet ervan met of zonder rijst. 📝 Ik gebruikte wat ik na de hotpot in de koelkast had liggen, dus je kunt gewoon improviseren met wat je hebt! Houd rekening met de kooktijden die nodig zijn voor verschillende ingrediënten. Fijne rest van het weekend, vrienden! ❤️

Related Articles

Back to top button