Gezond diner

Caramba! Wist je dat mijn bijnaam op de middelbare school PIZZA was? Je bent misschien ab

Caramba!✨ Wist jij dat mijn bijnaam op den middelbare schoolgebouw PIZZA wasgoed? 😆 Jouw kunt misschien welnu raden hoe getikt ik waarna wasgoed op pizza. Ie is intact lang geleden sinds mijn tienerjaren, maar mijn liefde voordat dit Italiaanse schotel is noch veranderd. Ie enige verschil is dat ik den real overeenkomst heb geproefd te Napels, Italië, waarna wij 2 schooljaar geleden nog konden zwerven. Vanwege diegene trektocht ben ik onbedoeld eentje pizzasnob word. 😂 carambawhistler is eentje van den weinige plekken te BC diegene wij keer op keer opzoeken voordat hun pizza’s. Ie is 2 uur rijden van stulp te ie wereldberoemde Whistler, maar wij zorgen ervoor dat wij elke keer langskomen indien wij hier zijn voordat eentje kort wandeling. Zorg ervoor dat jij eentje pizza of 2 of 3 bestelt indien jij daarheen bent plus hun Mac & cheese waaraan jij zelfs kunt vragen wegens truffelolie / spek / chorizo ​​toe te voegen. Liefhebbers van zeevruchten zullen smullen van hun aromatische calamares met look. Ten slotte zullen hun uiensoep jij voldoening geven diegene voorts gaat dan ie voorttrekken van kaas. Religie mij noch? Nou, maak eentje reso plus ontdek ie zelf! 😉 Op den plaatje: ⭐️ Prosciutto pizza ⭐️ Franse uiensoep ⭐️ Calamari a lade plancha ⭐️ Cioppino ⭐️ Mac & cheese Watten is jouw favoriete pizza? 🍕

Related Articles

Back to top button