Gezond diner

Brasserie 701 (Montreal, QC) We waren verheugd een van onze eerste te vinden

Brasserie 701 (Montreal, QC) We waren verheugd om brasserie701 te vinden voor een van onze eerste maaltijden in Montreal. Het heeft een stijlvolle inrichting en comfortabele stoelen. Ik had het gevoel dat ik daar een dag kon doorbrengen! Op onze tafel: Zalmtartaar Rundertartaar Soep van de dag Geconfijte eend 8 oz Runderflankbiefstuk Raad eens aan welk gerecht ik steeds maar blijf denken? DE JUCIEST en MEEST TENDER flanksteak OOIT! Mijn familie zei dat de tartaargerechten heerlijk waren. Voor mij had de zijsteak mijn hart. Het is gewoon zo goed. Bewaar deze dus goed zodat je ze niet vergeet te bestellen als je langskomt! Meer restaurantrecensies van mijn reis volgen nog! ❤️ Volg voor meer! Als je mijn laatste reel van mijn reishoogtepunt nog niet hebt gezien, ga dan gewoon een vakje terug op mijn feed. Heel graag gedaan! 😉

Related Articles

Back to top button