Gezond diner

Amazon-cadeaubon weggeefactie***GESLOTEN*** Ik geef een Amazon.ca-cadeaubon van $ 25 weg

Amazon Gift Card Giveaway✨***GESLOTEN*** Ik geef een Amazon.ca-cadeaubon van $ 25 weg als een late viering van het eenjarig jubileum van deze voedselpagina en de lancering van mijn Amazon Shop! Woohoo! 🎉 Bedankt dat je de afgelopen 1+ jaar bij me bent gebleven! ❤️ Om mee te doen: (Doe ALLE van de volgende dingen) ⭐️ LIKE en SAVE dit bericht ⭐️ VOLG mij recipesedited ⭐️ REAGEER met ÉÉN item dat ik in mijn Amazon-winkel heb ( recipesedited) ⭐️ TAG een vriend (één tag per opmerking, onbeperkt aantal tags). Optioneel: ⭐️ DEEL dit bericht in je stories voor 5 extra deelnames. Vergeet niet mij te taggen. (Stuur een screenshot naar mij als je account privé is.) 👉🏼 Let op: deze weggeefactie is wereldwijd, maar de cadeaubon is voor AMAZON.CA. 📢 De weggeefactie eindigt op ma 24 mei 2021 om 17.00 uur PST. Winnaar wordt bekend gemaakt in mijn stories en binnen 2 dagen gecontacteerd. De winnaar moet binnen 48 uur na mijn melding een e-mailadres opgeven om de prijs (e-cadeaubon) te ontvangen. 📢 Deze weggeefactie wordt niet gesponsord, beheerd of onderschreven door Instagram of Amazon. Door deel te nemen, bevestigen deelnemers dat ze 13+ jaar oud zijn en Instagram ontheffen van verantwoordelijkheid en akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden van Instagram.

Related Articles

Back to top button